C3X 2020 Schedule at a Glance

Monday, November 9, 2020

Time

Event

12:00 - 1:00 p.m. ET

Opening General Session

1:15 - 2:00 p.m. ET

Ed Session Block 1 (45 Minutes)

2:00 - 2:15 p.m. ET

Networking Experiences

2:15 - 2:45 p.m. ET

Ed Session Block 2 (30 Minutes)

2:45 - 3:30 p.m. ET

Ed Session Block 3 (45 Minutes)

3:30 - 3:45 p.m. ET

Networking Experiences

3:45 - 4:45 p.m. ET

Career Center

4:45 - 5:45 p.m. ET

NACAS Leadership Happy Hour (Invite Only)

Tuesday, November 10, 2020

Time

Event

12:00 - 12:30 p.m. ET

Ed Session Block 4 (30 Minutes)

12:30 - 3:00 p.m. ET

Expo

12:30 - 3:00 p.m. ET

Expo Ed

3:00 - 4:00 p.m. ET

Roundtables

4:00 - 5:00 p.m. ET

Business Partner Happy Hour

Wednesday, November 11, 2020

Time

Event

9:00 a.m. - 12:00 p.m. ET

Business Partner Appointments

12:00 - 1:00 p.m. ET

Regional Events

1:00 - 1:30 p.m. ET

eXpress

1:30 - 2:30 p.m. ET

eXpress eXtended

2:30 - 2:45 p.m. ET

Networking Experiences

3:30 - 4:15 p.m. ET

Ed Session Block 5 (45 Minutes)

4:15 - 4:30 p.m. ET

Networking Experiences

4:30 - 5:30 p.m. ET

Awards Celebration Happy Hour

Thursday, November 12, 2020

Time

Event

9:00 a.m. - 12:00 p.m. ET

Business Partner Appointments

12:00 - 12:45 p.m. ET

Ed Session Block 6 (45 Minutes)

12:45 - 1:15 p.m. ET

Ed Session Block 7 (30 Minutes)

1:15 - 1:30 p.m. ET

Networking Experiences

1:30 - 2:00 p.m. ET

Ed Session Block 8 (30 Minutes)

2:00 - 2:30 p.m. ET

Annual Business Meeting

2:30 - 3:15 p.m. ET

Closing General Session